Izgalmas, animációkat, természeti képeket és interjúkat tartalmazó ismeretterjesztő film az intelligens tervezés elméletéről, amely forradalmasíthatja az élővilág eredetéről alkotott felfogásunkat.

Játékidő: 67 perc.
Választható magyar vagy angol nyelvű lejátszás.
Extrák: a tudósok életrajza; ajánlott irodalmak; internetes források; magyar vonatkozások.

Hol kapható?
A film megrendelhető az [email protected] címen. Ára: 1800 Ft + postaköltség.
Előreutalás a 10702095-48790204-51100005 számlaszámra történhet. (A közlemény rovatba kérjük tüntesse föl a megrendelt könyv címét és darabszámát, és a megrendelő nevét, amit az e-mail-ben is megadott.)

A film tartalma
Az uralkodó felfogás szerint az élet formái irányítatlan természeti folyamatok révén jelentek meg a Földön, az idő, a véletlen és a természetes szelekció eredményeként. Napjainkban azonban egyre komolyabb kétségek merülnek fel ezzel az elképzeléssel szemben.

Az élet rejtélyének megfejtése” megszólaltatja azokat a tudósokat, akik az elmúlt pár évben egy meggyőző, vitákat kavaró érvrendszert dolgoztak ki: az intelligens tervezés elméletét.

Az élet rejtélyének megfejtése” művészi színvonalú számítógépes animációk segítségével kalauzol el az élő sejt belsejébe. Olyan rendszereket és gépezeteket mutat be, amelyek látványosan hordozzák magukon a tervezettség jeleit... Egy miniatűr forgómotor százezer fordulatot végez percenként. A biológiai információátvitel eredményesebben működik, mint bármelyik számítógépes hálózat. A földi szervezetek létfontosságú összetevőinek felépítéséhez szükséges utasításokat pedig egy különleges, spirális molekula tárolja.

Az izgalmas ismeretterjesztő film lenyűgözően mutatja be azt az elméletet, amely forradalmasíthatja az élővilágról alkotott felfogásunkat... és feltárja az élet titokzatos eredetét.

Vissza az ÉRTEM főoldalra